Jennie-Lie

Vi är flera med förlossningsskador

Alltså tack snälla ni för ert fantastiska stöd kring min förlossningsskada. Igår damp det ner ett brev från sjukvården om en tid för att träffa Urologen, så innan semestern ska jag dit. Hejja sjukvården!

Det stod även att jag ska träffa en kvinnlig sjuksköterska, vilket även det känns skönt. Trist att man ska behöva känna så, finns säkert manliga sjuksköterskor och läkare som är grym på det här. Tyvärr fick jag träffa en dålig.

Åh vad jag kan sakna den här bulan ibland! 

Jag var väldigt rädd för att få någon förlossningsskada innan förlossningen, men jag vill bara säga att trots att det är lite jobbigt, så är det faktiskt inte hela världen. För jag vill inte skrämma upp er som kanske är lite rädd för förlossningen. Förlossningen gick bra, läkningen gick bra och även om det absolut är lite störigt så har det värsta ändå varit bemötandet. men så länge ni har någon i vården ni litar på (vi har vår fantastiska barnmorska som hjälper oss) så kommer det gå bra. Kroppen är ju magisk på att läka!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats