Jennie-Lie

När livet kommer emellan

Hej raringar,

Wow, så tiden bara springer förbi! Som ni förmodligen sett och hört i andra av mina kanaler så har denna hösten än så länge gått åt till att lansera Tucksters.com min egen webbshop med namnlappar och lappar för att organisera upp hemma med illustrationer så barnen kan hjälpa till att hålla ordning. Men också LEMAUN, en contentbyrå som jag och Sara har gått ihop och skapat.

Ni kommer få veta mer om dessa företag, jag lovar. Men idag ville jag bara skriva en allmän update. Jag har haft vääldigt dåligt samvete för jag inte har hunnit göra någon 1 1/2 år uppdatering på Unni. Så jag ska försöka tänka tillbaka sen innan sommaren och skriva ner hur vårt BVC besök var då. Vill ni läsa det?

Det händer mycket i våra liv just nu, när både jag och Hampus försöker överleva som egna företagare och med tre barn hemma som man helst av allt vill ge all uppmärksamhet hela tiden. På dagarna hinner jag inte känna det dåliga samvetet, för då är det 100% jobb som gäller. Men på kvällarna eller mornarna när de säger ”Jag vill hellre vara med dig mamma” så är det klart det känns lite extra jobbigt.

Men hur mår ni? Jag saknar verkligen att skriva av mig och få era kloka och fina kommentarer <3


Gänget och jag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Line

    Vilken UNDERBAR blogg och vilken fin familj du har! Din webshop ska jag gå in på direkt! Kanske blir ett köp eller tre, vi får se!

    Fortsätt med bra jobbet med bloggen 🙂

    Stor kram!

stats