Jennie-Lie

Bra tips på höstpresent

Inlägget är ett samarbete med Smartphoto.se

Jag älskar att visa de omkring oss lite uppskattning då och då, men ibland kan inspirationen försvinna så jag tänkte tipsa om en sida jag ofta går in på för inspiration och beställa hem uppskattade presenter, nämligen Smartphoto.se

Förra veckan var jag och Hampus iväg till Stockholm själva, barnen lämnade vi hos momma och moffa som ställde upp att ha dom hela tre nätter alla tre. Det är inte lätt att hitta tid tillsammans med tre barn, det kan jag säga. Så det betyder så himla mycket när de runt omkring oss pusslar och hjälper oss. Så självklart ville jag visa vår uppskattning med en present.

Det finns inget heller som gör mina föräldrar så glad som sina barnbarn, jag vet att dom älskar dom och pratar mycket om dom även när de inte är omkring. Så allt som har med bilder på barnbarnen att göra är alltid lyckat. Vi är och har alltid varit en spelfamilj, speciellt på höstens kvällar eller regniga dagar här i norr så blir det ofta spel. gissa därför hur glad dom blev av den här kortleken jag beställde hem till dom.

 

Det är alltså en kortlek där man både kan lägga in en egen bild på baksidan och skapa bilder för de olika symbolerna. På baksidan blev det en bild som är tagen hemma hos dom på alla tre barnen och på symbolerna valde vi att ta de bilder på momma och moffa med barnen. Visst blev den helt otroligt fin?

Ni får med koden NORRLANDSPARON 40% rabatt på hela Smartphotos sortiment vid köp för över 150 kr. Så se nu till att kila in och skaffa in sånna här smarta presenter till era nära och kära som är bra att ha när de ställer upp för oss trötta småbarnsföräldrar. Koden gäller t.om 28 september

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats