Jennie-Lie

10 bästa Netflix tipsen för föräldralediga

Netflix är räddaren i nöden för tråkiga dagar hemma, när barnen sover och man har gjort allt som ska göras (haha som att det händer) eller bara behöver få sitta och låta hjärnan tänka på annat.  Så här kommer mina 10 bästa Netflix serie tips just nu.

The let down
Ett absolut måste för alla småbarnsföräldrar, så mycket igenkänning så mycket skratt och pinsamma situationer. Perfekta avsnitt med en längd på ca 30 minuter.

Dynastin
Det blir inte mer familjeintriger än den här serien, varje avsnitt är helt galet och känns som en hel serie i sig med spänning, action, skratt och gråt.

One Day at a time
Ni vet att ibland vill man bara ha något väldigt enkelt att kika på, där hjärnan inte behöver tänka utan bara få skratta lite. Här är serien för det! En härlig kubansk familj som bor under samma tak, påminner kanske lite om den gamla serien ”Vänner”.

Jane the virgin
Hon är oskuld men gravid, bara det får en att vilja se hur sjutton det hände! Otroligt rolig serie med inslag från ”Telanovela” serier. Trots att den framförallt är rolig så har det kommit endel tårar till denna serie.

Modern family
Jag hoppas att ni inte har missat denna serie, den måste iallafall in på min lista. Moderna familjekonstelationer när det är som bäst! Lätta avsnitt att kika på, mycket humor (jag som aldrig skrattar högt kan inte hålla mig till flera av dessa avsnitt), pinsamma pappor, galna mammor och deras kids.

Designated Survivor
Han blir alltså president över en natt när hela USAs regering utplånas. Är du sugen på spänning och lite action så är det här min favoritserie just nu. Lagom mycket pang pang och mycket häftiga vändningar.

Girlboss
Underbar serie om en tjej med temperament som helt enkelt inte kan ha en chef, utan blir sin egen. Med second hand, temperament och massa humor kan hon bevisligen komma långt.

The good wife
Finns hur många säsonger som helst av denna serie (eller 7 iallafall) och det finns en anledning. Så bra!!! Spännande avsnitt med en hemmamamma som går tillbaka till advokat jobbet, perfekt för oss föräldrar som sitter hemma och känner att man aldrig kommer kunna få ett spännande liv igen.

Atypical
En magisk serie där du får användning av hela känsloregistret när man följer en autistisk tonåring försöka få sin första flickvän. Vill inte säga mer, bara se den!

New girl
Magiska Jessica Day flyttar in i ett loft tillsammans med ett gäng grabbar. Den innehåller allt som en bra serie måste ha, kärlek, bråk, sång, skratt, tårar och galna hemmalekar. En absolut favorit, så ledsen att det inte finns fler avsnitt just nu (har sett alla 6 säsonger).

En av alla stunder i soffan med bönan!

Vill mer än gärna ha era bästa Netflix tips också! Behöver alltid något nytt att kolla på.

Psst..Kom ihåg att trycka på hjärtat om du gillade detta inlägget.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Sophie

    Så sjukt sjukt bra! Oväntad serie med mörk humor fast på ett humoristiskt vis. Och mycket kärlek. Går inte att förklara. Vi sträckkollade den på typ 2 dagar. Väntar på nästa säsong nu. The end of the f**king world!!!

    https://m.imdb.com/title/tt6257970/

stats