Jennie-Lie

Mitt hemmakontor

Inlägget är ett samarbete med Smartphoto.se

Som jag har berättat så är jag precis i startgroparna med ännu några företag. Jag har sen i november kört mitt egna företag och nu med ännu mer att hålla reda på så har jag känt att jag behöver ett ställe som bara är mitt och eftersom pengar inte rullar in (än) så har jag tagit det rum som vi hade gjort iordning till Unni (men som hon inte använt en natt) till mitt hemmakontor.

Något som är viktigt för mig är att hela tiden påminna mig själv om vad som är viktigt här i livet. Det är därför ett av mina företag heter LEMAUN (LEia, MAttis, UNni) och därför så har jag valt att framkalla en av våra favoritbilder på oss och som nu hänger vi skrivbordet.

Såhär ser min lilla hörna ut just nu, I veckan ska jag sätta upp en hylla, samt hitta pärmar och lådor där jag kan förvara kvitton och andra tråkiga papper. Sen känns det som att jag vill ha in någon växt och kanske någon mysig belysning.
Sen pallen, den ska bytas ut mot något mer ergonomiskt och skönare att sitta på.

Allafall så tycker jag att tavlan gör sig så himla bra där! Vad tycker ni? Skulle ni kunna sitta och jobba här?

Till dig underbara som läser detta har jag en rabattkod hos Smartphoto.se
Om du uppger koden NORRLANDSPARON så får du 40% rabatt på ett helt köp när du handlar för över 150 kronor. Det är sååå bra rabatt, vi beställer alltid våra framkallningar (och julklappar) därifrån.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats