Jennie-Lie

Ett år sen det där plusset

Idag är det 7e maj, idag blir vår lilla böna Unni prick 4 månader. Men det var också idag för ett år sen som vi fick ett plus på stickan. Ett plus som inte på långa vägar var planerat, ett helt annat plus än första gången då vi verkligen ville ha barn. Det har varit ett galet år, så mycket nya saker som hänt och tvingat oss tänka om, pröva nytt och utvecklas både personligen men också tillsammans som familj. Tänk att vi prick 8 månader efter det där pluset på stickan fick träffa vår lilla böna, som trots att hon bara funnits här i 4 månader känns så självklar. Hon tog hela vår familj med storm och jag kan inte förstå att vi haft ett liv utan henne. Älskade lilla busböna!

Denna bilden är tagen den 10 maj, tre dagar efter plusset. Jag satt och jobbade i en saccosäck, sen somnade jag och sov hela förmiddagen innan jag sjukskrev mig och gick hem. 

Vår berättelse om pluset med Unni kan du hitta här.

Leia och Mattis på dagen den 7 maj, bara timmar innan vi fick reda på att de skulle bli storasyskon.

Efter tvillingarna så hade jag ett inlägg där ni berättade era plusberättelser som jag sen fick dela vidare, ni kan läsa det inlägget här. Kanske är det dags igen, vet att ni är flera nya här som kanske vill dela med er av era berättelser när ni fick reda på att ni väntade tillökning?

Datumen 19 november 2014 (när vi plussade med twinsen) och 7 maj 2017 kommer alltid ligga mig kärt om hjärtat <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Nordman

    Så häftigt att Unni kom exakt 8 månader efter ni plussa. Hände samma sak med min dotter. Vi plussa 14 Maj 2016 och 14 Januari 2017 kom hon ?

stats