Jennie-Lie

Världens bästa lämning

Idag är det egentligen min mammadag, men jag har så galet mycket att göra i början på veckan så jag flyttar min lediga dag tills på fredag. Det är en riktigt bra sak med förskolan, att vi kan flytta om det som passar mig bäst. När Hampus var hemma så jobbade han ju dessa dagar, och då blev det svårare att flytta om eftersom han också hade saker inbokade. Men nu kan vi!
 
Jag hade min första egna lämning idag med barnen, världens mysigaste morgon fick vi. Jag och Leia vaknade strax innan 7 och klev upp. Började göra mig i ordning och vid kvart över 7 så kom även Mattis och gjorde oss sällskap. Vi gick ner, åt en stöd macka (de får frukost 9 på förskolan), och sen han vi med att leka lite innan vi klädda på oss ytterkläderna och gick ut till bilen. 
 
Nöjd mamma med två nöjda troll i bilen.
 
Det var inte ett enda skrik i bilen påvägen till förskolan. Leia har länge varit väldigt onöjd i bilen, bara om hon får en hand att snutta på så blir hon lugn. Men nu några dagar i rad har hon varit knäpptyst, eller babblat med Mattis. Så skönt att slippa en tokledsen tjej varje gång man ska någonstans.
 
På förskolan var det väldigt lugnt idag, vi han inte mer än in så var Mattis redan i lekrummet (ja med ytterkläderna på), Leia stod och kikade i Kapprummet ett tag. Jag satte mig på en bänk och hon kom och ställde sig där så vi fick av kläderna. En av pedagogerna satt på en bänk bredvid och pratade med mig och Leia, och när hon ställde sig upp och sa Leia ska vi gå in och kolla vad de andra gör, och sträckte fram handen mot Leia så tog hon den och följde med in.
 
Den här mamman satt kvar och gapade ett litet tag, innan jag kom på att det är bäst jag skyndar mig iväg. Sa hejdå, vinkade genom fönstret, fick världens finaste slängpussar av både Leia och Mattis och sen körde jag iväg.
Första lämningen som Leia inte fällt en tår, hon var så nöjd! Snacka om stolt och lycklig mamma som körde iväg till jobbet sen.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats