Jennie-Lie

Så små men så stora

Den här bilden tog vi i huset för någon vecka sen. Vi skulle ha dit snickare för att kika på huset, och precis då så blev trollen hungriga!

Det slår mig ganska ofta just nu hur stora de börjar bli, men fortfarande så är de bara små bebisar!

Den här tanken hade jag ofta när jag satt och ammade en och flaskmatade den andra, tänk när de kan hålla flaskorna själv. Och nu är den dagen här. Absolut är det skönt, men samtidigt så vill jag pausa tiden! Det går för fort! Mina stora små hjärtan! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Å nu blir jag avundsjuk! För flera månader sen var det intressant att hålla flaskan lite själv, men nu blir det mest att man leker med den om man ska göra det själv… utveckling som gått lite åt fel håll hos oss kanske? 😉

stats