Jennie-Lie

En månad

Hipp hurra för Leia och Mattis som blir en hel månad idag. Det har varit den längsta månaden i mitt liv, samtidigt som det känns som att det var igår jag vaknade av att vattnet gick. En månad som har varit fylld av oro, lycka, skratt och gråt men mest av allt kärlek. Kärlek till trollen, kärlek till varandra och vi har fått så mycket kärlek från alla omkring oss.

Jag vill passa på att säga tack till våra familjer, som ställer upp med hundpassning, leverans av matlådor, skjutsningar hit och dit och sällskap när vi behöver.
Tack till alla vänner som skriver och ringer för att höra hur det är med oss och skämmer bort trollen med fina presenter.
Tack till alla läsare här på bloggen som peppar, stöttar och tröstar. Jag är så glad att ni är så många som vill följa vår resa och ge oss stöd och tips i alla våra funderingar. Varje liten kommentar ger mig ett leende på läpparna.
Leia, Mattis, Hampus och jag vill tacka er alla och ge er så mycket kärlek tillbaka!

Leia

Mattis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Äldsta pojken är 3,5 år och yngsta har precis fyllt 1 år. Yngsta föddes i v.36+0 så det blev bara två veckor på neo den gången. Men äldsta föddes i v.23+4 så med honom bodde vi totalt 4,5 mån på sjukhus fördelat på Umeå och Östersund. Finns ett foto på honom på byrån mitt emot mjölkkylen. Om dom inte flyttat på det dvs 🙂 Skönt att Mattis mår bättre nu!

  2. Therese

    Hej! Hittade hit av en slump. Vi har också legat på neo i Östersund då båda våra pojkar föddes för tidigt. Tror vi har bott i erat rum. Tycker det ser ut som rum 1? Vi spenderade nästan två månader där 🙂 Fortsätter följa er resa! Hoppas det inte dröjer alltför länge tills ni får åka hem.

stats