Jennie-Lie

Första mötet

Igår var det äntligen dags för oss att få hem Leia och Mattis, och för dem att träffa lilla Sprallis.

Både jag och Hampus var så pirriga innan, verkligen som ett barn på julafton. Vi hade bestämt att barnen fick själva välja när de ville hälsa på bebisen, och att lägga störst vikt i början på att berätta att vi saknat dem.

Precis innan de kom så var det såklart dags för amning. Så jag satt i soffan med Sprallis. Det var morfar som kom och lämnade av barnen. Leia kom in först helt själv, och hon hade hakat upp sig och sa ”bebis bebis bebis” så Hampus fick knappt av henne overallen innan hon kom kutandes till soffan och hoppade upp med oss.

Hon klappade och pratade, frågade om mamma och pappa hade hämtat bebisen på sjukhuset. Och ville direkt få hålla i sin bebis.

Mattis hade somnat i bilen så morfar bar in honom, och Hampus tog emot honom och klädde av han i lugn och ro. Berättade att vi hade saknat honom och frågade sen om han ville ha en frukt. Precis som de brukar få när de kommer hem från förskolan. Efter några minuter när han vaknat till liv så kom även han på att bebisen var hemma, och lika snabbt kutade han in till oss i vardagsrummet och ställde sig och klappade bebisen och sa Hej Sprallis!

Som ni förstår så dog våra hjärtan lite där och då. Alla våra tre barn i samma rum, sån magisk känsla. Och barnen var helt uppspelta över att få träffa sin Sprallis, som de väntat på sålänge. Under kvällen fick de även varsitt paket av bebisen, och de fick även ge varsitt paket till bebisen som de så fint slagit in tillsammans med faster.

Med det sagt så vart kvällen inte den lättaste sen. Det var två stycken som verkligen inte kunde slita sig från bebisen, men de kunde heller inte somna med bebisen i närheten. Så tillslut var de så trötta så de bara stod i hallen uppe och var så ledsna, innan de tvärslocknade.

Älskade små skruttarna som vi saknat så mycket och som kommer bli de finaste storasyskonen, men som fortfarande är så små med mycket känslor.

Ja tänk nu har vi tre barn här hemma, som jag älskar så hjärtat värker när jag tittar på dem. Första bilden på alla tre hjärtan fick bli när de sov.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats