Jennie-Lie

BF för Sprallis

Vi firade BF med trollen idag genom att försöka locka ut Sprallis med snöbollskrig.

Idag har vi gått hela vägen till mål med Sprallis. Nu känner jag mig väldigt klar med den här graviditeten, och när jag tänker tillbaka på den så blev den något helt annat än vad jag tänkt mig. Också något helt annat mot den första graviditeten med tvillingarna.

Magen i vecka 40 (39+3)

Men nu närmar sig målsnöret, förlossningen. Jag ser framemot det med skräckblandad förtjusning, med lite betoning på skräck. Men även om det är läskigt så känner jag mig trygg med att både Hampus och barnmorskorna som kommer finnas där kan ta hand om mig och hjälpa mig behålla lugnet. Det är min förhoppning!

Jag är öppen för all smärtlindring och all stöttning jag kan få under förlossningen. Och litar helt på att barnmorskorna ser vad jag behöver och vet vad de gör. Det är läskigt att lägga sig själv i någon annans händer på så sätt, men att måla upp en bild på hur det ska bli skulle bli tusen gånger mer stressande för mig om det är något som skulle avvika från planen (vilket är gaaanska stor chans under en förlossning).

Något jag även tror jag kommer behöva under förlossningen är något att fokusera på, och kanske inte bara andningen. Men därför funderar jag på om ni inte ska få följa oss via Stories på instagram, så kan jag fokusera på att lägga upp bilder och klipp från förlossningen där. Skulle ni tycka det var spännande? Jag tror att jag skulle tycka det var hur roligt som helst att låta er följa oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats