Jennie-Lie

Morgonrutiner

En av punkterna ni vill läsa mer om är vardagen med tvillingarna nu när de blivit äldre. För mig känns det så tråkigt att berätta om vardagen, känns ju inte som något speciellt som är roligt att läsa om. Men jag glömmer bort att ni är ju faktiskt inte med mig varje dag och ser alla vardagliga utmaningar, så självklart ska jag skriva om det. 

Jag tänkte börja med våra morgon rutiner. Trollen vaknar runt 8, runt 6 tiden har de ätit en flaska med ersättning, och då ligger vi kvar i sängen och myser och pratar lite. Förut bytte jag morgon blöjorna i sängen, men ny kryper båda omkring så mycket så vi går ut i vardagsrummet på golvet för att byta blöjor. Har vi något planerat som vi ska iväg på så byter vi om till kläder, annars får pyjamasens vara på till efter förmiddagsvilan.
Sen sätter jag tvillingarna i matstolarna med lite leksaker medan jag gör oss frukost. Gröt och fruktpure till barnen och mackor, yoghurt eller liknande till mig. Jag har även börjat göra en macka till tvillingarna som de får börja äta, då får även jag i mig min frukost innan jag matar trollen med gröt.

Världens gulligaste nyvakna små troll

Nöjda och mätta troll får sen hoppa ner på golvet där vi leker, kryper och busar. Jag kan passa på att städa undan lite i köket eller plocka lite hemma, men de vill vara nära och behöver fylla på med kramar lite då och då innan de fortsätter leka. 10:30 brukar de sedan vara dags för sovstund, vi lägger oss i vår säng, jag i mitten och varsitt troll på sidorna. M tar nappen och somnar och L ska ligga och snutta på min arm, så det är här jag ligger och skriver detta inlägget. Nu sover de 1-1 1/2 timme innan det är dags för lunch. 

M på ena sidan 


L på andra.

Nöjd mamma i mitten som känner sig som världens lyckligaste som fått två barn samtidigt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats