Jennie-Lie

V.12, 3 månader

Här kommer en liten uppdatering på trollen och deras framsteg. 
 
Leia
Är en sån bestämd liten dam, jag hoppas verkligen att hon är inne i någon utveckligsfas för just nu är det inte mycket som är roligt. Eller jo, när hon sovit är hon superglad, men att få henne att sova på dagarna är nästan omöjligt. Sen förra veckan så har hon vänt sig nästan varje gång de legat på mage.
 
Leia har ju aldrig riktigt tagit någon napp, och inte nu heller, men däremot handen. Den är i munnen i princip hela dagarna. Hon är väldigt medveten om vilka och vad som finns i rummet och kollar alltid runt efter någon att flörta med. Hennes skratt har hörts några gånger till och är så sött så man smälter.
 
Vi har nu prövat att byta ersättning då hon fiser så illa och blir hård i magen av den andra, kommer ett mer ingående inlägg om det sen. Men idag har hon bajsat på som bara den och det luktar inte alls lika illa så vi hoppas att det fortsätter så. Hon verkar också tycka den är godare då hon äter 150ml nu istället för 120ml som hon gjorde med den förra.
 
Bästa den här veckan: Att få sova med mamma och pappa i deras säng, annars skippar jag gärna sovningen.
Sämsta den här veckan: Fick smaka på något som heter morötter, fy inte alls gott!
 
Mattis
Alltså här har vi en man som snackar och leker med rösten. Minst en gång om dagen har han ett riktigt skrattanfall och skrattar åt vad man än gör.
 
Även Mattis upptäcker händerna mer och mer, han greppar gärna tag i våra händer och utforskar dem med sina. Han är mycket medveten om leksaker när vi leker men har inte börjat sträcka sig efter dom än.
 
Mattis är den som vaknar mest av dem på nätterna, han brukar vakna vid 3, 6 och sen sover han till 10. Försöker se till att sista målet han äter är ersättning för då håller han sig lite bättre, ibland från 22-04. Om han bara ammar innan läggdags så får jag vara uppe hela nätterna och mata.
 
Bästa den här veckan: Att bara få stå i någons knä och snacka!
Sämsta den här veckan: När jag är så trött att jag somnar själv i min säng på kvällarna!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats