Jennie-Lie

V.31

”Fostret väger runt 1,6 kilogram. Längden är ungefär 43 centimeter. Fingernaglarna har vuxit ut ännu mer och når fingertoppen. Fostret kan fixera blicken och ser bättre skillnad på ljus och mörker. Det kan känna igen och reagera på musik som spelas vid upprepade tillfällen.”
 
Ännu en vecka avklarad, V.31 startar idag. Har varit en händelserik vecka där jag mått lite bättre men också insett att jag inte kan ha samma tempo längre. Vilket gör att det kliar lite i huvudet ibland när jag bara vill fixa och dona men kroppen säger stopp.
– Vi invigde som sagt första rutten till förlossningen igår då jag haft väldigt vattniga flytningar. Som tur var så kunde de inte se något fostervatten som läckte utan de vill nog stanna ett tag till vilket vi tackar för. 
– Planerna för Trollens rum är i fullfart, och kommer hinna bli klart om de bara vill stanna i magen några veckor till. 
– Ena delen av mig tror att de kommer att stanna inne alldeles för länge, som tur är så blir man ofta igångsatt innan veckan 40 om de inte vill komma ut själv. Och andra delen av mig börjar inse att de faktiskt inte vore konstigt om de skulle födas om någon vecka.
– Ryggen är mycket bättre, däremot har jag börjat fått ont i höfterna och det strålar/hugger fram mellan benen när jag går efter att ha suttit eller legat ner. Kan det vara en liten släng av foglossning som kommit? Som tur är så är det inte olidligt *peppar peppar* och jag hoppas det stannar och inte blir värre.
– Jag har varit väldigt hungrig i veckan, äter en frukost när Hampus går till jobbet, lägger mig och vilar, äter en frukost till, sen lunch, en frukt till mellanmål, middag och sen en macka innan jag somnar för att inte behöva äta något mitt i natten. 
 
Den här bilden får summera denna veckan!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats