Jennie-Lie

65 736 minuter

2739 dagar eller 7 och ett halv år, så länge har jag idag fått vara med Hampus. Min allra bästa vän och livs kärlek! Vi träffades en iskall kväll i november 2007, en månad senare så var han min. Vi har hunnit med så galet mycket roligt under dessa år, flyttat runt i Sverige, pluggat och jobbat med konstiga saker och utvecklats tillsammans. Men det största äventyret har vi framför oss, tillsammans med våra barn.
Till dig min älskade
Livet har sina överraskningar, men med dig så njuter jag av allt som kommer i vår väg. Dina kittliga lår, perfekta tänder och klargröna ögon får mig att smälta, flera gånger om, varje dag. Nu är du inte längre bara min, jag delar dig med våra mästerverk, våra barn. Jag känner en lycka över att ha gett dem den bästa pappan i världen. Vi har våra styrkor och svagheter, det är ingen hemlighet. Men när rösten inte bär, eller orden inte räcker till så finns du alltid bredvid mig. Tårar, skratt, oro, lycka och kärlek, allt finns här hos oss, allt och lite till! Jag vill att du ska veta, att jag älskar dig!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats