Jennie-Lie

Trött och nervös

Godmorgon,

Ver ni vad jag precis har gjort? Vinkat av Hampus och Leia. Japp ni läste rätt, inte Mattis. Mattis ligger här bredvid mig, han har nämligen åkt på höstblåsor i helgen. Började med 40graders feber i fredags, och sen har det ploppat upp små områden med blåsor i rumpan, på fötterna, händerna och runt munnen. 

Så inatt har jag haft en härlig natt med Mattis som först var vaken till 01, sen har vaknat en gång i timmen hela natten och haft så ont. Mammahjärtat går sönder när det inte finns något att göra, han har fått alvedon och lite lite aloe Vera spray. Googlat hela natten men inte hittt något bra knep, någon av er som vet? 

Trots lite hängig Mattis så lyckades vi baka massa tunnbröd i helgen, så mysigt! 
Och Leia är lika pigg som vanligt, inget symtom på att hon blivit smittad, och eftersom hon vaknade 06:45 med Hampus så fick hon faktiskt åka på förskolan. Hon ville det dessutom, annars hade jag aldrig klarat av att skicka henne dit.

Så nu ligger jag och väntar på sms från Hampus om lämningen gått bra, och sen kan jag ge Mattis fullt fokus idag. Förhoppningsvis får han sova någon timme till, och sen kanske vi kan hämta Leia lite tidigare om han är pigg.

Väldigt väldigt konstigt att bara ha en av tvillingarna hemma. Men det känns som den bästa lösningen för alla idag, även om det svider lite i hjärtat! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JW

    Vi hade på potatismjöl när tjejen fick blåsorna! När hon sen blev lite piggare hällde vi potatismjöl i hennes lilla badpool så hon fick bada i den. Mycket uppskattat. ?

  2. Emma

    Åh stackars Mattis, det ser ut att göra så ont på dem små! Vilmer (och jag ?) fick när vi var på Mallorca förra sommaren och där skrev läkaren ut någon salva på recept som lindrade för honom. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men har för mig att den även fanns i Sverige.

  3. ML

    Vi hade höstblåsor här hemma för ett tag sen. Vi blötte frotté och lade en stund i frysen sedan strök vi under fötterna och andra ställen där han hade som mest ont. Blev lite som ”kliande kyla”… kan ju va värt att testa!

stats